top of page

Het Diversiteitstheater

Over

Maak je Evenement Onvergetelijk met een optreden van Aart Bontekoning, Audry Bron en een divers team acteurs. We brengen een unieke mix van entertainment, educatie en diepgaande inzichten over diversiteit en inclusie.

Samen Sterker: het benutten van generatiediversiteit bevordert de sociale ontwikkeling en vergroot de aantrekkelijkheid van een team of organisatie. Culturele diversiteit bevordert creativiteit, welzijn en blikverruiming.

Op Maat Gemaakt: Elk evenement is een kans om een speciale boodschap te delen en is afgestemd op de vraagstukken en doelstellingen van jouw doelgroep. We kunnen ons richten op generatiediversiteit of culturele diversiteit of op beide. De duur van het optreden kan variëren van 1,5 uur tot een hele dag.

Ervaring die Spreekt: Profiteer van onze brede expertise in het adresseren van generatieverschillen, culturele diversiteit, en het bouwen van inclusieve gemeenschappen. Aart is dr. ‘generatiediversiteit in organisaties’. Audry promovendus inclusief samenwerken. En er is een aanvullend expert-netwerk.

Klaar om het Verschil te Maken?

Samen creëren we een evenement dat entertaint, verrijkt en verbindt.

bottom of page