top of page

GENERATIE-EXPERT AART BONTEKONING OVER SAMENWERKING TUSSEN OUDEREN EN JONGEREN


GENERATIE-EXPERT AART BONTEKONING OVER SAMENWERKING TUSSEN OUDEREN EN JONGEREN

Het samenwerken van jongeren en ouderen op de werkvloer is een boeiend onderwerp dat wordt belicht door generatie-expert Aart Bontekoning in De 538 Ochtendshow. Deze samenwerking is cruciaal maar kent zijn uitdagingen, aangezien de generaties vaak verschillen in benaderingen en vaardigheden.


Jongeren brengen een frisse wind in de werkomgeving; ze zijn assertief, durven openlijk hun mening te uiten, en zijn vaak behendig met technologie. Deze kwaliteiten zorgen voor een dynamische en innovatieve werkplek. Aan de andere kant brengen ouderen een schat aan ervaring mee. Hun focus op werk, gecombineerd met een hoge mate van stressbestendigheid, zorgt voor stabiliteit en wijsheid binnen teams.


De vraag "Wanneer ben je oud?" blijft intrigerend. Het is niet alleen een kwestie van leeftijd maar ook van mindset en aanpassingsvermogen. Generatie-expert Aart Bontekoning gaat hier dieper op in tijdens het gesprek met Tim, Rick, Niels, en Florentien, waarbij hij benadrukt dat de grens tussen jong en oud niet altijd duidelijk te definiëren is.


Voor meer diepgaande inzichten en de volledige discussie, bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow met Aart Bontekoning. Klik hier om het fragment te bekijken.

50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page