top of page

Aart Bontekoning en het generatie theater

Over

Op een speelse manier zien en ervaren de deelnemers hoe je generatiediversiteit kunt benutten en hoe een open interactie tussen de verschillende generaties productieve werkchemie en cultuur updates kan opleveren. Het tegenovergestelde laten we ook ervaren.

Hilarische en soms tenenkrommende scenes worden afgewisseld met korte intro’s over generaties. Met de acteurs, Aart en interactie met de zaal zitten we heel dicht op de dagelijkse praktijk. Humor houdt het luchtig. De inhoud en de scenes zijn gebaseerd op het voortdurende wetenschappelijk generatie onderzoek van Aart. Het optreden vormt een inspirerende mix van wetenschap, humor en levensechte werksituaties.

In combinatie met parallelsessies kunnen we een half of heel dagprogramma verzorgen. Bijvoorbeeld met sessies over andere vormen van diversiteit, psychologische veiligheid en inclusief samenwerken. Het programma wordt afgestemd met de opdrachtgever.

De uitkomsten van generatie-onderzoeken in de organisatie kunnen samen met een optreden van het generatietheater worden gepresenteerd. Dat is nog erg leuk ook.

Duur: 1,5 uur tot een dagprogramma. Het programma wordt afgestemd met de opdrachtgever.

bottom of page